Bruiloften

AenB Events is al jarenlang specialist op het gebied van bruiloften. Wat uw wensen voor uw bruiloft ook zijn, op eigen locatie of op een schitterend landgoed, wij ontzorgen u volledig. Wij zijn zelfs beëdigd als trouwambtenaar (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand).

Maanden van voorbereiding en 1001 puzzelstukjes vallen allemaal samen op 1 dag. Die ene grote dag die voor altijd in een ieders geheugen gegrift moet blijven staan. Uitnodigingen, tafelindeling, ceremonie, bloemen, bedankjes, etc. alles wordt verwerkt in een draaiboek en tot in het kleinste detail uitgewerkt. Of het nu gaat om een feest op uw eigen locatie (bijvoorbeeld uw woonhuis) of een externe locatie, u kan op onze service en expertise rekenen. Maar ook voor een BABS met aandacht voor hetgeen het bruidspaar wenst kan AenB Events u ontzorgen. De ceremonies die Joop Adelmund tot nu toe heeft mogen leiden gingen gepaard met een lach en een traan. Persoonlijke aandacht geven ook aan uw huwelijksplechtigheid die invulling die u en uw gasten niet snel zullen vergeten. Wij stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat deze speciale dag de mooiste dag van uw leven wordt.

Neem vrijblijvend contact met ons op om meer te weten te komen over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van uw speciale dag!