Disclaimer en Privacy Policy

Disclaimer

AenB Events besteedt veel zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle informatie die wij publiceren op AenBevents.nl Hoewel wij grote zorg besteden aan de informatie op onze website, kan het onverhoopt voorkomen dat u onjuistheden op de website aantreft. Wij aanvaarden hiervoor geen aansprakelijkheid.

Privacy policy

AenB Events waarborgt uw privacy. Wij zorgen ervoor dat uw persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk blijven. Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens om u de best mogelijk service te kunnen verlenen. AenB Events zal op geen enkele wijze uw persoonlijke gegevens verkopen of verspreiden. AenB Events werkt volgens de geldelijke regelgeving op het gebied van bescherming van persoonsgegevens.

Uw persoonlijke gegevens worden door ons uitsluitend gebruikt teneinde uw boeking te realiseren. Deze kunnen bovendien door ons gebruikt worden voor interne administratie en voor analyse- en marketingdoeleinden. Wij geven uw persoonlijke gegevens in overleg en samenspraak met u alleen dan door aan derden als dit noodzakelijk mocht zijn voor het vastleggen en/ of uitvoeren van uw reservering, verzekering of arrangementaanvraag.