Gastsprekers

Loopt de belangstelling voor uw vergadering of bijeenkomst terug? Of wilt u gewoon weer eens iets anders met uw bijeenkomst? Nodig dan eens een gastspreker uit om de boodschap die u met uw personeel, leden of klanten wilt delen helder over te brengen.

Toppers uit de sport, politiek of het bedrijfsleven
Wij beschikken over een uitgebreid netwerk topsporters, journalisten, coaches, ondernemers en politici. Variërend van sportjournalisten, zoals Johan Derksen en Hugo Borst tot voetbaltrainers, zoals Ronald Koeman en Gertjan Verbeek. Van tennisheld Raemon Sluiter tot voormalig K1-vechter Remy Bonjasky. En van Olympisch kampioene Leontien Zijlaard-van Moorsel tot de succesvolle waterpolocoach Robin van Galen, al deze sprekers bevinden zich in ons netwerk. Maar ook voor een lezing van ex-premier Jan-Peter Balkenende of toponderneemster Annemarie van Gaal kunt u bij ons terecht.

Thema’s

De gastsprekers kunnen uw boodschap naar voren brengen of over een door u gekozen thema komen spreken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan onderwerpen zoals: leiderschap, persoonlijke groei, management, omgaan met tegenslagen en prestaties verbeteren. Wij adviseren u graag over de keuze van de gastspreker en het thema. Bent u op zoek naar een actiever programma met een van onze gastsprekers, zoals een sportclinic, ook dit kunnen wij voor u verzorgen.

Interviewer

In bijna alle gevallen regelen we voor uw situatie ook een ervaren interviewer. Deze presentator, die kan bogen over een ruime journalistieke ervaring, leidt het gesprek, zorgt voor interactie en houdt de vaart erin. En uw boodschap, die komt luid en duidelijk over bij het publiek. Daar zorgen zij wel voor!

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen om te kijken naar de mogelijkheden om een gastspreker te boeken voor uw bijeenkomst. Voor al onze gastsprekers werken wij samen met het bedrijf JAN DIRK STOUTEN.