Ons team

Joop Adelmund

Joop Adelmund is de eigenaar van AenB Events. Met zijn enthousiasme en betrokkenheid weet hij mensen te binden en te boeien. Gastheerschap zit in zijn bloed. Met zijn vader als bron van inspiratie begon Joop op zijn 17e met werken bij de Gemeente Rotterdam om zichzelf ’s avonds verder te ontwikkelen met verschillende studies. Dat laatste heeft hij uiteindelijk tot zijn 28e gedaan. Na een glansrijke carriere bij de Gemeente Rotterdam en in het bedrijfsleven is Joop sinds 2006 ondernemer en eigenaar van AenB Events. Naast zijn werkbare leven heeft Joop 42 marathons achter zijn naam staan en is hij samen met Eric Brommert racemanager van de CPC loop en het grootste eendaagse evenement van Nederland, de Rotterdam Marathon.

Jan Dirk Stouten

Jan Dirk Stouten is sinds 1990 sportjournalist en -verslaggever én sinds 2001 ondernemer. Voor radio en televisie doet hij verslag van alle wedstrijden van Feyenoord. In deze rol schuift hij ook meerdere malen per jaar aan bij het populaire voetbalpraatprogramma Voetbal Inside. Jan Dirk Stouten is per jaar betrokken bij 150 zakelijke bijeenkomsten waarvan hij er zo’n 50 zelf presenteert. Voor AenB Events is Jan Dirk Stouten voornamelijk actief op het gebied van gastsprekers.

Jeroen Adelmund

Jeroen Adelmund is de jongste nakomeling uit het gezin van Joop Adelmund. Zet beide heren naast elkaar en men komt al snel tot de conclusie dat de appel niet ver van de boom gevallen is. Met beide ouders als bron van inspiratie studeert ook Jeroen Adelmund door om zichzelf steeds verder te ontwikkelen. Door in 2015 zijn eerste marathon van Rotterdam te hebben gelopen is de jongste Adelmund ook op sportief gebied begonnen met het in de voetsporen treden van zijn vader. Voor AenB Events is Jeroen op dit moment vooral actief bij de organisatie en ondersteuning van evenementen en hospitality arrangementen. Daarnaast heeft Jeroen ook het beheer van de website in zijn portfolio.

Caroline van der Heide

Caroline van der Heide is een echte Rotterdamse vakvrouw die met haar klant- en servicegerichtheid altijd de juiste beleving voor onze relaties weet te creëren. Caroline stamt uit een goedgemutste Rotterdamse ondernemers- en sportfamilie en is nu zelf moeder van drie voetballende zonen. Ze softbalde zelf op een hoog niveau en liep daarna ook nog marathons in New York en Rotterdam. Voor AenB Events is Caroline voornamelijk actief binnen de hospitality arrangementen en de verzorging van de evenementenkalender.